Neste arrangement (mer på Kalender)

   

Da er du den vi er ute etter! Korpsene i Nes trenger både saksofoninstruktør og dirigent. Ved å samle oppgavene kan vi tilby en stilling på over 40%.  Det er også mulig å søke på bare deler av stillingen.

Nes kommune ligger nord for Oslo, ca. 45 minutter med tog eller bil. Kommunen har i underkant av 22.000 innbyggere og trivelige lokalmiljøer med rike frilufts- og kulturtilbud. Det er 4 skolekorps og to voksenkorps i kommunen. Nes skolekorps er med sine ca. 60 musikanter et korps som spiller i NM, mens Framtun og Auli skolekorps (FASK), Jerpestad og Brårud skolekorps og Skogbygda skolekorps er engasjerte lokalkorps. FASK er Norges første heldigitale skolekorps med noter på iPad og i cloud.

Det er primært Nes skolekorps og FASK som trenger:

  • Ca 20% stilling som junior-, aspirant- og knøttedirigent i Framtun og Auli skolekorps med øvingssted på Auli skole.
  • Ca 20% undervisningsstilling på saksofon for musikanter i Nes skolekorps og FASK, for tiden totalt 12 elever. Undervisningssted er Runni ungdomsskole og Auli skole. FASK har behov for noe grunnleggende klarinettopplæring.

Til oppgaven som dirigent i FASK hører det med å instruere på to helgeseminarer og delta på 4 konserter per år. Det er forventet et godt samarbeid med dirigenten for hovedkorpset som også er korpsets musikalske leder, og øvelsene må være godt forberedt. Aspirant- og juniorkorpset er etablert og har som regel mellom 3 og 10 musikanter. Fra høsten 2021 er det et mål å starte knøttekorps for de minste musikantene.

Saksofonundervisningen foregår etter skoletid og kan gjerne starte i SFO-tiden når de yngste elevene er ferdig med skolen. Det kreves god struktur og kommunikasjon med foreldrene for å administrere undervisningen. Undervisningen skal forberedes, og det skal gis tilbakemeldinger om den musikalske utviklingen til barnas foreldre minst to ganger hvert år. Vi kan tilby engasjerte elever og foreldre og håper å finne noen som kan få barna til å brenne for korpsmusikk.

Stillingen vil godt kunne passe til noen under utdanning, men også til en frilanser som trenger fast inntekt. Lønnsplassering  etter kvalifikasjoner.

Korpsene vil ha arbeidsgiveransvaret, men avlønning vil skje enten gjennom fakturering eller Nes kommune. Den som tilsettes vil kunne tilhøre det faglige fellesskapet i Nes kulturskole. Den som tilsettes må før tiltredelse legge fram gyldig politiattest.

Spørsmål om stillingen kan rettes til leder i FASK, Michael F. Hoffmann 40 76 37 23 eller leder i Nes skolekorps Marthe Wang 40 45 76 66.

Søknad med CV sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 8. mai 2021.

 

   
© Framtun og Auli skolekorps